71 99 50 20
Valuta:
Sprog:

pages

Om Os

 

 

 

MINI CATERING

Mini Catering er en del af firmaet The Catering Danmark.

Der gemmer sig mange års erfaring bag firmaet Mini Catering, som har været en vigtig del af catering kulturen i Danmark. 
Med mange år på bagen, kan Mini Catering derfor drage nytte af store erfaringer og viden inden for cateringområdet.
Det er de samme kvalitetstanker, den samme madglæde og udviklingslyst, der præger vores arbejde.
Mini Catering er en innovativ virksomhed, der hele tiden sætter nye projekter i gang! Vi er et stort team med et enormt netværk af forskellige elitecatering levandører, herunder kokke, restauratører, div. IT-folk; web-designere, PR Marketing, skriftforfattere mm.
Vores værdier præger alt det vi gør og snor sig som en rød tråd gennem alle vores forretningsområder.
Vi har en bred vifte af ekspertviden og en forståelse af, at hver enkel medspiller er vigtig for helheden herunder kundetilfredshed…dette giver pote i form af at kunne skabe vækst og succes.

 

VI HAR HOLDNINGER OG STILLER KRAV

Det er de samme kvalitetstanker, der præger vores arbejde…det er vores ”fælles bibel”, der sørger for, at vi holder, hvad vi lover.

Mini Catering er et firma med holdninger og høje krav til både råvarer, smag, tilberedning, sundhed og anretning af maden. Råvarer vælges blandt lokale gode danske og pålidelige leverandører – mht. kvaliteten går vi ikke på kompromis. Vi prioriterer ligeledes høj køkkenhygiejne samt fornuftige priser

Vi sammensætter smagfulde buffeter, tilberedt af årstidens bedste råvarer, således at det kun er de bedste ingredienser, der finder vej til tallerkenen. Vi holder altid fingeren på pulsen, hvad angår madtendenser, madtrends og kulinarisk nytænkning. Vi lover derfor altid anretning med en farvestrålende fryd for øjet og samtidig garanterer vi en flirt med smagsløgene.

Gode råvarer er vigtige, men tilberedningen samt anretningen er mindst lige så betydningsfuld for den samlede madoplevelse.

Hos Mini Catering kan du være ganske rolig – du bliver med sikkerhed tilfreds

 

 

Our team

Arian Jay
Webdesign & Marketing
 
Arian Jay er vores webdesigner og grafiker, der arbejder på et højt fagligt og kreativt niveau.Han sørger for at hjemmesiden er brugervenlig og altid er opdateret.

          
Lise Andersen
Kundeservice
 

Vores kundeservice står altid til rådighed og svarer på diverse spørgsmål samt yder hjælp og vejledning, hvis der er brug for det i forbindelse med en online bestilling mm.


          
Kristian Nielsen
Catering og Selskaber
 

Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med ethvert festarrangement. Det er muligt at afholde et uforpligtende personligt møde med vores konsulent Tommy Christesen.


          
Isabella Nielsen
Bogholderi
 

Vores Bogholderi kan altid kontaktes ved spørgsmål eller problemer i forbindelse med en betaling, faktura eller andre relevante spørgsmål.