71 99 50 20
Valuta:
Sprog:

pages

Reception

Arrangementer som en reception er kendetegnet ved et "stående taffel". Her er vi med på vognene...vi leverer gerne forskellige små smagfulde og dekorative "hapsere", som kan leveres som catering til dit fest-arrangement. Det kan leveres både til reception og jubilæum eller blot til en middag for familie eller venner. De små kreationer kan spises i én mundfuld, det er derfor ikke nødvendigt med hverken bestik eller tallerken. 

Vi har specialiseret os i at levere enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornuftig pris.
Det kan siges meget kort...."småt" men godt.
Vi er selvfølgelig med på den nye trend og kreerer derfor de helt originale "hapsere", men noget at det der driver værket er når fantasien får lov og spille et pus, vi har derfor givet vores kreative kokke lov til at smører ærmerne op, og ladet dem "bygger" deres "hapsere"i eget design. Alle de små kreationer laves i mundrette stykker, så de haps… kan spises i én bid.... det gør det derfor muligt at nyde godt af mange forskellige "hapsere" i et måltid...helt uden at forspise sig.

   
per page
189,00 129,00
189,00 129,00
189,00 129,00